2022. február 2., szerda

Üdv néked, Február!

Hisztek a csillagokban? Tudomány vagy ezotérika? Vajon mit tartogat a február? Mit hozhatnak a csillagok? Szeretném hinni, hogy lezárási lehetőségek fényében új kezdetet. 

Csillagászatilag ez most egy különleges hónap forduló, mivel első napja egybe esik az újholddal. Ami ahogy nő, gondolom rengeteg építő jellegű energiát hordoz magában. 

Eljött az ideje az összegzésnek, az elmélyülésnek. Idejétmúlt dolgok lezárásának. Új kezdetek, új indulások, új lehetőségek nyílnak... HA? Ha képesek vagyunk lezárni? 

Az emlékezésekből fakadó felismerések, összegzések ideje lesz a következő négy hét, ha hihetünk az asztológusoknak. A múltat felidéző és megértésre törekvő gondolkodásnak fog kedvezni ez az időszak. Most eszembe jutott a farsang és annak az egész hagyománynak a szimbólikus gyökerei. Itt Angliában nincsennek szakaszai az évnek. Nincsenek évszakok és ezért nincsenek váltások se. Nincs ilyenfajta lezárás. És talán pont ezért, mivel nincs, hiányzik az életemből az érzés amit ezek a tradicióink magukban hordoznak. Most tudatosan keresem őket, mert nélkülük csak úgy lógok a levegőben, kapaszkodók nélkül.

Ne féljünk elvonulni, elmélyülni és törekedni a lelkünk legmélyén lapuló dolgok nevén nevezésétől valamint ezek megbeszélésétől! Ez nagyon fontos most, mert mindezek kihatnak az előrelépésünkre. 

Aki nyitott erre, annak megvilágosodást hozhat ez a befeléfordulás az önkorlátozások felismerésében. Most feloldhatjuk saját önleértékeléseinket. Eljött a felszabadulás ideje! Közben használjuk fel a bennünk lakozó művészi, teremtő energiákat és alkossunk, ötleteljünk, hozzunk létre valami újat, legyünk maximalisták, legyünk különlegesek, legyünk zseniálisak, mert valóra fognak válni terveink, elképzeléseink! 

Kereszteződéshez értünk. Megnyílnak a kapuk a kiemelkedéshez és akik megértek rá, vagy szükséges nekik, most iránytválthattok, megváltoztathatjátok sorsotokat.


Szóval lelket vértve, legyünk őszinték önmagunkkal és zárjuk le, ami már elmúlt, hogy bekopoghasson az új. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése